ПРАКТИЧЕСКАЯ ВЫСШАЯ МАГИЯ ПРЕДКОВ Наш форум посвящен Практической Высшей Магии Предков Темы : Ритуальная и Обрядовая Магия , Колдовство , Чернокнижие , Эзотерика , Любовная Магия , Целительство , Знахарство , Руны , Таро , Талисманы , Амулеты , Обереги , Духовному развитию ! |
Добро пожаловать в наш форум ! |
Ноябрь 2024 | Пн | Вт | Ср | Чт | Пт | Сб | Вс |
---|
| | | | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | | Календарь |
|
Последние темы | » Заговор на спички от раздора в семьеСб 16 Ноя 2024, 20:15 автор Марго» Навязчивые и пугающие мысли при неврозе-как справиться?Сб 16 Ноя 2024, 20:07 автор Марго» Шесть видов мужской любвиСб 16 Ноя 2024, 20:03 автор Марго» Депрессия. Новый симптом тяжёлой депрессииСб 16 Ноя 2024, 19:58 автор Марго» Разговор без слов эзотерики и психологияСб 16 Ноя 2024, 19:56 автор Марго» Посеешь характер-пожнёшь судьбуСб 16 Ноя 2024, 19:53 автор Марго» Почему сложно изменить свои убежденияСб 16 Ноя 2024, 19:50 автор Марго» 20 ценных советов врача-терапевта Владимира ЛевиСб 16 Ноя 2024, 19:45 автор Марго» Помогать или не помогать?Сб 16 Ноя 2024, 19:42 автор Марго» Родительское выгорание-тревожные признакиСб 16 Ноя 2024, 19:39 автор Марго» Восемь важных видов интеллектов человекаСб 16 Ноя 2024, 19:35 автор Марго» Шесть способов развития себя и своей интуицииСб 16 Ноя 2024, 19:33 автор Марго» О крещении, печатях и «я-туда-не-хожу»Пн 14 Окт 2024, 19:56 автор Марго» Подавленные эмоции не умираютПн 14 Окт 2024, 19:54 автор Марго» Самообман разрушает жизньПн 14 Окт 2024, 19:52 автор Марго» Как копить деньги на похороныПн 14 Окт 2024, 19:49 автор Марго» Каким ты видишь этот мир, таким и он будетПн 14 Окт 2024, 19:44 автор Марго» Кто такие низковибрационные людиПн 14 Окт 2024, 19:38 автор Марго» Энергетические вампиры и эмпатыПн 14 Окт 2024, 19:36 автор Марго» Психологическая травма ставит нашу жизнь на тормозПн 14 Окт 2024, 19:31 автор Марго |
Кто сейчас на форуме | Сейчас посетителей на форуме: 638, из них зарегистрированных: 0, скрытых: 0 и гостей: 638 :: 3 поисковых систем
Нет
Больше всего посетителей (848) здесь было Вт 19 Ноя 2019, 07:24
|
ФАЗА ЛУНЫ |
|
|
| Акафист Пресвятой Богородице, перед Ея иконой "Воспитание" | |
| | Автор | Сообщение |
---|
Марго Администратор ВМП . Практикующая Ведьма специалист по Черной , Любовной , Денежной Магии
Сообщения : 56369 Дата регистрации : 2014-08-23 Откуда : из леса, где много диких партизан
| Тема: Акафист Пресвятой Богородице, перед Ея иконой "Воспитание" Пт 23 Мар 2018, 18:53 | |
| Кондак 1 Взбранной Воеводе и благой Воспитательнице рода христианского, яко избавльшеся от злых, благодарственная восписуем Ти раби Твои, но яко имущая державу непобедимую, от всяких бед моих чад свободи, да со слезами зову Ти: воспитай чад моих (имена) достойна Небеснаго Царствия и наследниками вечных благ их сотвори. Икос 1 Ангела с небесе послати чадам моим исходатайствуй, Пресвятая, у Сына Твоего и Бога, якоже и Тебе послан бысть хранитель прекрепкий — Гавриил Архангел, и сподоби мя взывати Тебе сице: Воспитай чад моих земными ангелами; Воспитай чад моих небесными человеками. Воспитай чад моих Твоими рабами; Воспитай чад моих зовуща Тебе: «Радуйся, Благодатная, Господь с Тобою». Воспитай, Владычице, чад моих (имена) достойна Небеснаго Царствия и наследниками вечных благ их сотвори. Кондак 2 Видяще мое матернее моление о чадах моих, у Тебе Единей помощи просяще: возьми их под Свой честный и милосердный покров, да воззовут Богу: Аллилуия. Икос 2 Разум чадам моим посли, како добре Ти послужити и наполнити сердца их премудростию небесной, подаяй одну ея возлюбити, земное же паче презрети, и не возбрани устом моим вопити таковая: Воспитай чад моих мудрыми, яко есть змии, и простыми, яко голубицы; Воспитай чад моих имущими разум на доброе и не имущими на грех. Воспитай чад моих премудрыми противу козней диавольских; Воспитай чад моих устрояющими мудре житие свое по образу святых. Воспитай чад моих питающе их млеком премудрости Божией и сокровенной да взыскуют ю во всем житии своем; Воспитай, Владычице, чад моих (имена) достойна Небеснаго Царствия и наследниками вечных благ их сотвори. Кондак 3 Сила Вышняго да осенит чад моих Твоего ради неусыпнаго предстательства пред Сыном Твоим, и по сем познавше Твое матернее милосердие ко всем, к Богу с верою притекающим, воззовут к Богу: Аллилуиа. Икос 3 Имуще от Бога чад моих, не хочу узрети их в муке вечной пребывающа, паче записанных в Книге Жизни и наследующих живот вечный. Сего ради, Пречистая Дево, приклони ухо к молению моему, взывая Тебе: Воспитай чад моих, во еже избегнути вечных мук; Воспитай чад моих наследовати живот вечный. Воспитай чад моих проводити путь жития в покаянии; Воспитай чад моих претрудно стяжающих благодать Духа Святаго. Воспитай чад моих употребляющими усилие восхитити Царствие Небесное; Воспитай чад моих, еже быти записани в Книгу Жизни. Воспитай, Владычице, чад моих (имена) достойна Небеснаго Царствия и наследниками вечных благ их сотвори. Кондак 4 Бурю внутрь имея помышлений сумнительных, восходящи пояти чад моих в живот вечный, рыдаю, да, воспомянув Твои милости пребогатыя, во уповании и умилении сердца пою Сыну: Аллилуиа. Икос 4 Слышаще глас Твой, глаголющий Сыну Твоему: «Данных мне Тобою в удел сохраняй во веки», простираю руце мои и сердце к Твоему милосердию, да возмеши чад Моих в раби Своя и исполниши прошения моя таковая: Воспитай чад моих в уделе Твоем пресвятом; Воспитай чад моих со всеми Твоими святыми. Воспитай чад моих рабами, творящими вся Твоя повеления; Воспитай чад моих шествующа узким путем заповедей Сына Твоего во Иерусалим горний. Воспитай чад моих ищущими помощи у Тебе Единой; Воспитай чад моих для принятия в живот вечный. Воспитай, Владычице, чад моих (имена) достойна Небеснаго Царствия и наследниками вечных благ их сотвори. Кондак 5 Звезда утренняя, сиречь Сын Твой, Пресвятая Дево, да возсияет светом невечерним в сердцах чад моих, во еже воззвати им Богу: Аллилуиа. Икос 5 Видяще мое прилежное моление, возносимое во славу Твою, аки фимиам благовонный, не отврати лица Твоего от моих чад, аще они отвратятся Тебе, но паче услыши глаголы уст моих, вопиюще Тебе: Воспитай чад моих нищими духом, яко тех есть Царство Небесное; Воспитай чад моих плачущими, яко тии утешатся. Воспитай чад моих кроткими, яко тии наследят землю; Воспитай чад моих алчущими и жаждущими правды, яко тии насытятся. Воспитай чад моих милостивыми, яко тии помилованы будут; Воспитай чад моих чистыми сердцем, яко тии Бога узрят. Воспитай чад моих миротворцами, яко тии Сынове Божии нарекутся; Воспитай, Владычице, чад моих (имена) достойна Небеснаго Царствия и наследниками вечных благ их сотвори. Кондак 6 Проповедует мир весь христианский всегдашнее заступление сирот, вдовиц и матерей, о чадах своих молящих и вопиющих Богу: Аллилуиа. Икос 6 Воспитай лучами благодати в душе чад моих, да просвещенные от Тебе свыше, узрят путь, ведущий в живот вечный, и последуют по нем, окормляемые под Твоим всемогущим Покровом, в Церковь Сына Твоего, идеже жизнь безконечная, и сего ради услыши мене, зовущую Тебе сице: Воспитай чад моих светом мира, да светит свет их пред людьми и да видяще их добрые дела, прославят Отца Небеснаго; Воспитай чад моих просвещением от Сына Твоего, да во свете Его узрят свет и направят стопы своя к Нему. Воспитай чад моих, выну обращающе очи сердца своего к Создателю всяческих; Воспитай чад моих, путеводствуя звездою утреннею, иже есть Сын Твой во обители праведников. Воспитай чад моих кроткими, молчаливыми и трепещущими словес Божиих; Воспитай чад моих любящими Тебя и Сына Твоего не токмо умом, но и сердцем. Воспитай, Владычице, чад моих (имена) достойна Небеснаго Царствия и наследниками вечных благ их сотвори. Кондак 7 Хотящу чадом моим вечнаго спасения, со слезами предстою пред честною Твоею иконою, Владычице, да не презри моления моего, зовущей Сыну Твоему: Аллилуия. Икос 7 Дивными и неисследимыми судьбами Сына Твоего привлецы чад моих милости вою рукою под Свой благодатный Покров, да со усердием зову Ти: Воспитай чад моих ищущими прежде Царствия Божия и правды Его; Воспитай чад моих ходящими тесными вратами, ведущими в живот вечный. Воспитай чад моих на всяком месте творящими волю Сына Твоего и Бога; Воспитай чад моих стремящимися наследовати Небесное Царствие. Воспитай чад моих не глаголющими, ниже мыслящими хулу на Духа Святаго; Воспитай чад моих в малом числе избранных Твоих. Воспитай, Владычице, чад моих (имена) достойна Небеснаго Царствия и наследниками вечных благ их сотвори. Кондак 8 Странствующе в юдоли сей земной многоскорбной и многомятежной, чада мои, идеже обретут отраду и утешение, аще не в Тебе, Пречистая, спутешествуй же и настави их на путь истинный, да зовут Богу: Аллилуия. Икос 8 Всем еси Мати милующая Ты, Владычице, и хощу да пребудеши Ею чадом моим. Се вручаю их в руце Твоя и во смирении прошу Тя: Воспитай чад моих бодрствующими и молящимися, да не внидут во искушение; Воспитай чад моих милосердными, якоже Отец Небесный милосерд есть. Воспитай чад моих во умилении младенчестем, яко детей есть Царство Божие; Воспитай чад моих меньшими всех, да будут пред Богом велики. Воспитай чад моих соблюдающими Слово Божие, причастниками блаженства райского их содевая; Воспитай чад моих благонадежными для Царствия Небеснаго. Воспитай, Владычице, чад моих (имена) достойна Царствия Небеснаго и наследниками вечных благ их сотвори. Кондак 9 Всякого добра души и сердца их исполни, отгоняя от них духа злосмраднаго безбожия, подающа от щедрот Твоих всем, но коегожде по потребе, да зову Богу: Аллилуиа. Икос 9 Ветие суемудренных общению, глаголющих лжу на Твое всемощное заступление, избави их и призри на мя, верно вопиющую: Воспитай чад моих зело противящимися безбожникам; Воспитай чад моих крепко стоящими противу богоненавистных учений. Воспитай чад моих ложныя наставления неверующих учителей отвергающа; Воспитай чад моих не приемлющими духа сынов противления. Воспитай чад моих бегающими утех мира и прелестей мира сего; Воспитай чад моих уклоняющимися от зла и творящими благо. Воспитай чад моих любящими и молящимися о вразех своих; Воспитай, Владычице, чад моих (имена) достойна Небеснаго Царствия и наследниками вечных благ их сотвори.
Кондак 10 Спасти хотя мир, Сын твой преиде с небесе призвати не праведников, но грешников на покаяние. Сего ради взмолись Сыну Твоему и скажи о чадех моих, да спасеннии Тобою воззовут Богу: Аллилуиа. Икос 10 Стеною несокрушимою стани, Небесная Царице, чадом моим, да под Твоим блаженным Покровом возмогут содеяти множество благих дел, да и с ними зову Тебе сице: Воспитай чад моих ведущими творити волю Сына Твоего и Бога; Воспитай чад моих ненавидящими грех и всякое беззаконие. Воспитай чад моих любящими добро и всякую добродетель; Воспитай чад моих в чистоте непорочней. Воспитай чад моих восходящими по лествице живота своего на кийждо день; Воспитай чад моих в горести своей обращающа очи свои к Твоему милосердию. Воспитай чад моих в послушании и целомудрии Тебе служащих; Воспитай, Владычице, чад моих (имена) достойна Небеснаго Царствия и наследниками вечных благ их сотвори. Кондак 11 Пети Твое необоримое заступление выну сподоби чад моих (имена) и Твоею благодатию отверзи уста их вопити Богу: Аллилуиа. Икос 11 Светоприемною свещею свыше, огневающей и истаивающей от любви к Тебе и Сыну Твоему и ближнему день и ночь живот их соделай и не презри мене зовущу Ти: Воспитай чад моих любити Тебя от всего сердца и помышления; Воспитай чад моих всегда взирающими на крест и страдания Сына Твоего. Воспитай чад моих отверзающими уста своя токмо на похваление и прославление благости Твоей; Воспитай чад моих ждущими пришествия Сына Твоего со слезами. Воспитай чад моих в молитве трезвенней и непрестанней; Воспитай чад моих в благоговении всегда Тебе предстоящими. Воспитай чад моих творящими добрый плод; Воспитай, Владычице, чад моих (имена) достойна Небеснаго Царствия и наследниками вечных благ их сотвори. Кондак 12 Благодатию неизреченной Духа Святаго напитай сердца чад моих, еже возлюбити токмо Сына Твоего и Бога, и Тебе, Преблагую, да быв подвигнуты Тобою, зову Царю всяческих: Аллилуиа. Икос 12 Поюще Твое милосердие, им же милуеши и питаеши чад моих, молюся, не престай просити о них Сына Твоего, яко верую, все Тебе доступно есть, и исполни во благо мольбы моя таковая: Воспитай чад моих исполнена Духа Святаго; Воспитай чад моих обрестися на Суде Сына Твоего одесную. Воспитай чад моих живуща свята; Воспитай чад моих благодатию Духа Божия твердо на пути вернем пребывающа. Воспитай чад моих ненасытна алчуща и жаждуща осенения Духа Святаго; Воспитай чад моих совершенными, яко совершен Отец наш Небесный. Воспитай, Владычице, чад моих (имена) достойна Небеснаго Царствия и наследниками вечных благ их сотвори. Кондак 13 О Всепетая Мати Иисуса Сладчайшего! Приими сие малое акафистное моление в воню благоухания о чадех моих (имена) и возми их под Твой милосердный Покров. Еще же даруй им мыслити, ведати, слышати, глаголати и творити токмо тое, еже приближает к Тебе и Сыну Твоему, и способствует вечному спасению. И пошли им в жизни сей привременней все полезное к спасению душ их, да зовут Богу: Аллилуиа. (Этот кондак читается трижды, затем Икос 1 и Кондак 1) Икос 1 Ангела с небесе послати чадам моим исходатайствуй, Пресвятая, у Сына Твоего и Бога, якоже и Тебе послан бысть хранитель прекрепкий — Гавриил Архангел, и сподоби мя взывати Тебе сице: Воспитай чад моих земными ангелами; Воспитай чад моих небесными человеками. Воспитай чад моих Твоими рабами; Воспитай чад моих зовуща Тебе: «Радуйся, Благодатная, Господь с Тобою». Воспитай, Владычице, чад моих (имена) достойна Небеснаго Царствия и наследниками вечных благ их сотвори. Кондак 1 Взбранной Воеводе и благой Воспитательнице рода христианского, яко избавльшеся от злых, благодарственная восписуем Ти раби Твои, но яко имущая державу непобедимую, от всяких бед моих чад свободи, да со слезами зову Ти: воспитай чад моих (имена) достойна Небеснаго Царствия и наследниками вечных благ их сотвори. | |
| | | | Акафист Пресвятой Богородице, перед Ея иконой "Воспитание" | |
|