ПРАКТИЧЕСКАЯ ВЫСШАЯ МАГИЯ ПРЕДКОВ Наш форум посвящен Практической Высшей Магии Предков Темы : Ритуальная и Обрядовая Магия , Колдовство , Чернокнижие , Эзотерика , Любовная Магия , Целительство , Знахарство , Руны , Таро , Талисманы , Амулеты , Обереги , Духовному развитию ! |
Добро пожаловать в наш форум ! |
Ноябрь 2024 | Пн | Вт | Ср | Чт | Пт | Сб | Вс |
---|
| | | | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | | Календарь |
|
Последние темы | » Заговор на спички от раздора в семьеСб 16 Ноя 2024, 20:15 автор Марго» Навязчивые и пугающие мысли при неврозе-как справиться?Сб 16 Ноя 2024, 20:07 автор Марго» Шесть видов мужской любвиСб 16 Ноя 2024, 20:03 автор Марго» Депрессия. Новый симптом тяжёлой депрессииСб 16 Ноя 2024, 19:58 автор Марго» Разговор без слов эзотерики и психологияСб 16 Ноя 2024, 19:56 автор Марго» Посеешь характер-пожнёшь судьбуСб 16 Ноя 2024, 19:53 автор Марго» Почему сложно изменить свои убежденияСб 16 Ноя 2024, 19:50 автор Марго» 20 ценных советов врача-терапевта Владимира ЛевиСб 16 Ноя 2024, 19:45 автор Марго» Помогать или не помогать?Сб 16 Ноя 2024, 19:42 автор Марго» Родительское выгорание-тревожные признакиСб 16 Ноя 2024, 19:39 автор Марго» Восемь важных видов интеллектов человекаСб 16 Ноя 2024, 19:35 автор Марго» Шесть способов развития себя и своей интуицииСб 16 Ноя 2024, 19:33 автор Марго» О крещении, печатях и «я-туда-не-хожу»Пн 14 Окт 2024, 19:56 автор Марго» Подавленные эмоции не умираютПн 14 Окт 2024, 19:54 автор Марго» Самообман разрушает жизньПн 14 Окт 2024, 19:52 автор Марго» Как копить деньги на похороныПн 14 Окт 2024, 19:49 автор Марго» Каким ты видишь этот мир, таким и он будетПн 14 Окт 2024, 19:44 автор Марго» Кто такие низковибрационные людиПн 14 Окт 2024, 19:38 автор Марго» Энергетические вампиры и эмпатыПн 14 Окт 2024, 19:36 автор Марго» Психологическая травма ставит нашу жизнь на тормозПн 14 Окт 2024, 19:31 автор Марго |
Кто сейчас на форуме | Сейчас посетителей на форуме: 657, из них зарегистрированных: 0, скрытых: 0 и гостей: 657 :: 3 поисковых систем
Нет
Больше всего посетителей (848) здесь было Вт 19 Ноя 2019, 07:24
|
ФАЗА ЛУНЫ |
|
|
| Волошба для діток. (Рiдновiр*я) | |
| | Автор | Сообщение |
---|
Марго Администратор ВМП . Практикующая Ведьма специалист по Черной , Любовной , Денежной Магии
Сообщения : 56369 Дата регистрации : 2014-08-23 Откуда : из леса, где много диких партизан
| Тема: Волошба для діток. (Рiдновiр*я) Вт 28 Окт 2014, 16:40 | |
| Замовляння від переляку «Ти переполох заляканий, Ти переполох переляканий, Вітряний, водяний — вогневий, Чоловічий, жіночий, дівочий, Парубочий, хлоп'ячий, скотячий, Собачий, гадючий, звірячий, пташиний, Насланий, присланий, Примовлений, приговорений. Я тебе, переполох, сокирою Перуновою перерубаю, Я тебе мечем Світовида пересікаю, Я тебе, переполох, вйзиваю і викликаю Із очей твоїх, із твоїх речей, з плечей, Із м'язів, із мізків, із кісточок, із грудей, Із боків, із живота, із поперека, Із ніг, із рук, із пальчиків, із сімдесяти суглобчиків. Тут тобі, переполох, не крутити І в голову не бити, червоної крові не в'ялити, Щирого серця не томити, Білої кості не крутити, білого тіла не сушити. Іди собі, переполох, за горами, Іди собі за лісами, де люди не ходять, Де людське око не бачить. Я тебе силою Божою висилаю із недужої, З тіла й душі народженої, славної, Рідними Богами освяченої Православної (ім'я). Замовляння від більма на оці «Велесу помолюся, всім Богам поклонюся, Усім Правим, усім Явим, а найперше Силам Вогняним Небесним. Станьте у помочі! На горі найвищій стояло три воли. Білий лизнув — більмо злизнув, сірий лизнув — кров злизнув, Чорний лизнув — всі болесті зняв, копитом пхнув, більмо зопхнув. Тьху, тьху, тьху! Більмо пропади, з православного (ім'я) навік відійди!»
| |
| | | Марго Администратор ВМП . Практикующая Ведьма специалист по Черной , Любовной , Денежной Магии
Сообщения : 56369 Дата регистрации : 2014-08-23 Откуда : из леса, где много диких партизан
| Тема: Re: Волошба для діток. (Рiдновiр*я) Вт 28 Окт 2014, 16:40 | |
| Замовляння купелі (для доньки) «В купіль воду лляю, До Дани промовляю: Матінко-Водице, Чистая дівице, Купіль освяти, Дитинча благослови. Купіль моя з м'яти і верби — Моя доню, уночі тихенько спи. Гіллячко берези докладаю — •У красі свою я доню покупаю. Купцю-купцю, донечко мала, — Буде в тебе личко чисте, мов вода. Купіль з первоцвіту й череди — Будеш гарною та милою завжди. Купцю-купцю, воду примовляю. Хай тебе Боги благословляють».
Замовляння купелі (для сина) «Із Древа Перуна Вогонь беру, Воду ним джерельну я свячу. Хай вода в цеберку святиться, Щоб моєму синочку омовиться. У ту воду кору дуба опускаю, Ще й у барвінку й чебреці синочка покупаю. Сила хай міцна його сповняє, Доблесть і відвага серце огортає. Мию-мию ніжки золочені — Хай будуть здорові, не змучені. На головку водицю лляю — Хай Боги її мудрістю сповняють, Хай Перун мечем благословить, Рід мого синочка захистить». | |
| | | Марго Администратор ВМП . Практикующая Ведьма специалист по Черной , Любовной , Денежной Магии
| Тема: Re: Волошба для діток. (Рiдновiр*я) Вт 28 Окт 2014, 16:41 | |
| Замовляння від переляку У череп'яну миску наливають воду, туди кладуть навхрест палички з хатнього віника. Тримаючи миску над головою, виливають туди розтоплений віск і замовляють три рази: Велесе, поможи! Мати Лада, Рідні Боги — хранителі Будуть охороняти, На поміч мені і моєму чаду Злого духа виганяти. Радість мені й моєму чаду дати, Весь мир, весь світ, Радість і славу мати! Виходьте, страхи! Виходьте, ляки. Виходьте, переляки. Виходьте, навії! Виходь, злий дух! Чи підливають, чи підговорюють — Не допусти, Свароже. Сварожичі, січіть, рубайте, Від миру відганяйте, Від Дажбожого онука (ім'я), Від онучок, від правнучок, Від мого чада, від мого стада, Від усього миру по білому світу! Виганяю зло: з голови, з-під голови, В голові буйності не бувати, Глухотою, німотою, сліпотою, Не чути, не знати. Виганяю з утроби, Із серця, з-під серця, З легень, з-під легень, З печінок, з-під печінок, Із шлунка, з-під шлунка, Із кишок, з-під кишок, Із селезінки, з-під селезінки, Із нирок, з-під нирок, Із раза, з-під раза, Із всілякої хвороби. Погань виганяю: з рук, З плечей, з-під плечей, З ліктів, з-під ліктів, З долонь, з-під долонь, З пальців, з-під пальців, З нігтів, з-під нігтів. Паралічів не знати, Своїми руками хліба-солі заробляти. З клубів, з-під клубів, З колін, з-під колін, З литок, з-під литок, З плесів, з-під плесів, З кісточок, з-під кісточок, З п'ят, з-під п'ят, З підошов, з-під підошов, З шиї, з-під шиї, З крижей, з-під крижей. Стовбняки відвертати, Сімдесят сім хвороб не знати, Двадцять чотири вітри Зі смертельними відвертами не чути, Славу і здоров'я мати, Чисту постіль, як у Бога Сварога, Матері Лади мати. Лежати — не лежати, Хвороби не знати!»
| |
| | | | Волошба для діток. (Рiдновiр*я) | |
|